Theater MEST

 

Welkom bij MEST


Leun fijn achterover (mocht u staan, steun losjes op een been) en geniet van een daverend optreden van dit unieke theaterduo. MEST brengt u theater, entertainment en educatie over het verleden met een vette knipoog naar het heden.


MEST speelt mobiele en interactieve voorstellingen voor jong en oud.


Bij elke gelegenheid die behoeftig is aan een komisch intermezzo of een lachwekkend hoogtepunt is MEST op zijn plaats. Historische festivals, evenementen of particuliere feesten, deze theatergroep draait er de hand niet voor om. MEST neemt u mee naar historische gebeurtenissen en laat u zien dat de beleving van thema’s van toen nog steeds van alledag zijn.


Op geheel eigen wijze brengen wij u feiten en fictie door de eeuwen heen. Maak kennis met de (on)kunde der middeleeuwse genezing, mystieke voorwerpen, zeldzame relikwieën en bizarre schepsels.


MEST bestaat uit de acteurs Bas van Lingen en Wilco Boekhorst die gezamenlijk een brede ervaring hebben met theater, educatie en re-enactment. Het bindmiddel is de gedeelde passie voor toneel en historie. Men voege nog een vleug creativiteit en een flinke snuf gevoel voor humor toe en voila! Aanschouw een bijzondere theatergroep met een luchtje...

alt="" style="border: none; height: 382px; width: 573px; " />